Despre noi

Casuta Albastra si-a inceput activitatea in anul 2003, avand ca obiect de activitate reparatii mecanice pentru orice tip de autovehicule,iar pe langa asta am oferit clientilor nostrii si o spalatorie auto. Odata cu trecerea timpului Casuta Albastra si-a extins domeniul de activitate astfel ajungand astazi sa puna la dispozitia clientilor o gama variata de servicii complete pentru autovehicule, cum ar fi servicii de cosmetica auto, reparatii mecanice, tinichigerie si vopsitorie auto, diagnoza auto pentru orice tip de autovehicul, reglaj faruri, servicii roti si alte servicii, toate efectuate de o echipa de mecanici specializati si cu experienta in domeniu, astfel ca serviciile oferite sunt calitative.

Pe langa acestea, Casuta Albastra ofera si sevicii de tractare, atat pe plan national cat si pe plan international la preturi avantajoase. Inca de la infiintare, firma noastra a acordat o deosebita atentie clientilor, deviza fiind un client foarte multumit de serviciile oferite, astfel reusind sa atragem un consecvent de clienti care revin la Casuta Albastra de fiecare data cand au o problema cu masina.

Nu trebuie sa va faceti griji nici daca aveti o masina nou aparuta pe piata, deoarece multumita numeroaselor seminarii si cursuri realizate, echipa noastra este la zi cu ultimele inovatii tehnice. Indiferent daca efectuati o revizie sau doriti doar sa spalati masina, Casuta Albastra va pune la dispozitie si un bar unde puteti savura o cafea.